Fotos pintades

'Abstracte'

Oli sobre foto.11,4x15,2 cm

Muntanya

Esmalt sobre foto. 15,2x11,4

Abstracte

Oli sobre foto. 11,4 x 15,2

Pots veure més fotos a la web: http://fotospintadas.com

 

 

 

 

 

El Projecte

        El projecte de pintar sobre fotografia sorgeix a partir de l’estudi de l’obra de Gerhard Richter, de qui m’ha captivat l’ampla producció artística.  Quan vaig veure les seves fotografies pintades em vàrem semblar el tipus de treball que podia desenvolupar amb continuïtat, donat el seu petit format i la ingent quantitat d’imatges de que tots disposem.

        La pintura sobre fotografia em permet conjugar la meva passió per la pintura, amb la afició per la fotografia. En pintar sobre una foto, estableixo un diàleg amb la imatge que representa. Aquesta imatge em produeix una impressió, que em suggereix la utilització de determinats colors, taques i textures. 

        L’atzar també forma part del procés, ja que és impossible controlar totalment el resultat. Al final del procés, la imatge pot acabar totalment recoberta de pintura, convertint-se en un petit quadre abstracte, o deixar entreveure algunes parts, emfatitzant determinats aspectes de la mateixa i ignorant altres.

        D’aquesta manera, una imatge que pot reproduir-se fins a la sacietat amb els mitjans actuals, es converteix en una peça única, que pretén suggerir més que mostrar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s